Taraftar sokağa iniyor

Trabzonspor taraftarları, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi büyük protestoya hazırlanıyor.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'yi protesto edecek olan Trabzonspor taraftarı temiz futbol ve adalet isteyecek. Bordo - mavili takımın vef

Taraftar sokağa iniyor

Trabzonspor taraftarları, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi büyük protestoya hazırlanıyor. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'yi protesto edecek olan Trabzonspor taraftarı temiz futbol ve adalet isteyecek.

 

Bordo - mavili takımın vefakar taraftarları normal sezonda oynanan Fenerbahçe maçının 34. dakikasında temiz futbol adına sahaya beyaz atletlerini atmış, sonrasında çıkan olaylar nedeniyle iki maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

 

Alınan bu ceza ile Trabzonspor, sahasındaki Beşiktaş ve Galatasaray derbilerini kadın ve çocuk seyircilerinin önünde oynamıştı.

 

Seyircisiz oynama cezası Pazar günü yapılacak Fenerbahçe maçında son bulacak olan Trabzonspor'da taraftarlar hafta sonunda TFF ve Fenerbahçe'yi protestoya maç sırasında da devam edecek. 

 

Pazar günü maç öncesi eylem yapacak olan Trabzonspor Taraftarı ellerinde siyah mendil ve siyah bayraklarla sokaklarda olacak.

 

Maç başladığında ise Maçın 34. Dakikasında sahaya beyaz atlet atarak futbolda şike sürecine dikkat çekmek isteyecek olan taraftar 58. Dakikada ise TFF’nin almış olduğu 58. Maddenin kaldırılması kararını siyah balonlar uçurarak tepkisini gösterecek.  

 

Yarın (Pazar Günü) saat 14 : 00’da Trabzon Meydan Parkında toplanacak olan Trabzonspor Taraftarı derbinin oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadına yürüyecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor