Taraftar Şener ve yönetimine tepkili

Trabzonspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından "Maç sonrası " Yayını ile büyük bir dinleyici kitlesine hitap eden radyohaber61'de Trabzonspor taraftarları, başta Trabzonspor Başkanı Sadri Şener olmak üzere yönetime tepki gösteriyor

Taraftar Şener ve yönetimine tepkili

Trabzonspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından "Maç sonrası " Yayını ile büyük bir dinleyici kitlesine hitap eden radyohaber61'de Trabzonspor taraftarları, başta Trabzonspor Başkanı Sadri Şener olmak üzere yönetime tepki gösteriyor.

Programa canlı telefon ve mail yoluyla katılan bir çok Trabzonspor taraftarı "Trabzonspor Başkanı başta olmak ğzere yönetim kurulu Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna inandı, Şampiyon olanı bizde tebrik ederiz diyerek çaresizliklerini ortaya koydu ve Başkan Şener Yıldızlar transfer edeceğim diyerek gündemi değiştirmeye çalışıyor" dedi.

Hakem Cüneyt Çakır'ın Gaziantepspor karşılaşmasında Trabzonspor lehine verdiği penaltı ile ilgisi olmayan pozisyon sonrası bu maça bilerek verildiğini, Cüneyt Çakır'ın Trabzonspor'a verdiği penaltının sadece Trabzonspor'un gazını almak için verdiğini ve Trabzonspor yönetiminin de Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçe-Ankaragücü maçına verildiğinde tepki ortaya koymadığını söyledi. Devre arasında gerekli transferleri yapmayan Trabzonspor yönetimi ve başkanı Sadri Şener'in bugün çıkıpta yıldızlar alacağım sözünün de komik olduğunu söyleyen taraftarlar "Başkan bizi takıma yeterli desteğimizi vermediğimiz stadı doldurmadığımız için kınıyor, bizden bu kadar çok seyirci istiyorsa gitsin başka takıma transfer olsun, bizi bıraksın artık kandırmasın" dediler.

Trabzonspor taraftarları radyohaber61'de katıldıkları programda Trabzonspor başkanı ve yönetimi önce ellerindeki futbolcuları tutsunlarda sonra transferi gündeme getirsinler, ellerindeki futbolcuları tutamayarak tam bir fiyasko ya neden oldular. Bu yönetim Trabzonspor şampiyon olmazsa acil istifa etmeli görüşünü savundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor