Taraftar sabırsızlanıyor

 Bugün Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da Trabzonspor ile Fenerbahce arasında oynanacak olan derbi maç öncesinde Bordo-Mavili takımın taraftarları sabahın erken saatlerinde sokağa çıkarak yaptıkları tezahüratla takımlarına destek verdiler. Yaklaşık 30 kişi

Taraftar sabırsızlanıyor

 

Bugün Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da Trabzonspor ile Fenerbahce arasında oynanacak olan derbi maç öncesinde Bordo-Mavili takımın taraftarları sabahın erken saatlerinde sokağa çıkarak yaptıkları tezahüratla takımlarına destek verdiler.

 

Yaklaşık 30 kişilik bir grup Meydan parkında toplanarak, ‘Burası Trabzon burdan çıkış yok. Trabzonspor şike şike şampiyon’ sloganları attı. Taraftarlar yaptıkları açıklamada ise, “ Çok uzun zamandır bugünü bekliyorduk. Ve o gün geldi çattı. Trabzonspor’a destek olmak amacıyla sabahın erken saatlerinde sokağa çıktık.

 

İyi günde ve köti günde takımımızın arkadsındayız. Bu akşam oynanacak olan karşılaşmada da tribindeki yerimizi alarak gururumuz olan Trabzonspor’a destek olacağız ve 90 dakika sonrasında galibiyet coşkusu yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştular.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler