Taraftar Roma'ya akın etti

Trabzonspor'un Lazio ile oynadığı maçı izlemek için Türkiye'den 4 uçakla gelen taraftarların yanı sıra çeşitli Avrupa ülkelerinden gelen taraftarlar Roma Olimpiyat Stadı'na akın etti.Sabah erken saatlerinde ise şehirde tur atan taraftarlar, Roma sokakları

Taraftar Roma'ya akın etti

Trabzonspor'un Lazio ile oynadığı maçı izlemek için Türkiye'den 4 uçakla gelen taraftarların yanı sıra çeşitli Avrupa ülkelerinden gelen taraftarlar Roma Olimpiyat Stadı'na akın etti.

Sabah erken saatlerinde ise şehirde tur atan taraftarlar, Roma sokaklarında, 'Şampiyon Trabzonspor' tezahüratlarında bulundu. Tribünde kendilerine ayrılan bölümün önemli bir kısmını da dolduran taraftarlar maç öncesinde, 'Siyaset futboldan ellerini çek' sloganı attı. Maçı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Trabzon'dan gelen taraftarlarla birlikte VIP tribününden izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor