Taraftar otobüsünde döner bıçağı

Mersin İdman Yurdu maçı deplasmanına giden Beşiktaşlı taraftarların otobüsünde yapılan aramalarda ele geçirilen döner bıçakları ve çok sayıda bıçak basına teşhir edildi.Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kendilerine "Deplasman Kartalları"

Taraftar otobüsünde döner bıçağı

Mersin İdman Yurdu maçı deplasmanına giden Beşiktaşlı taraftarların otobüsünde yapılan aramalarda ele geçirilen döner bıçakları ve çok sayıda bıçak basına teşhir edildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kendilerine "Deplasman Kartalları" adı veren taraftar grubunun Mersin İdman Yurdu-Beşiktaş maçında olay çıkaracağı ve grubun daha önceki yıllarda aralarında husumet bulunduğu için Mersin İdman Yurdu taraftarlarına yönelik eylem yapılabileceği ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis ekipleri, maç için taraftarlarca kiralanan otobüsü sabah saatlerinde Pendik'te durdurarak arama yaptı. Yapılan aramalarda 2 adet döner bıçağı, 4 adet bıçak, 2 adet kelebek olarak tabir edilen bıçak, 4 sustalı çakı, 5 adet çakı, 1 adet şiş, 1 adet kama ve 5 torba bilye ele geçirildi.

Otobüsteki 44 taraftar hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun ve 6222 SKM (Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Dair Kanunu’na muhalefet) iddiasıyla Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce işlem yapıldı.

Polis kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde ise, taraftarların toplanması, otobüse binmesi, polis ekipleri eşliğinde otobüsün Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmesi ve ele geçirilen malzemeler ile alkollü içecekler görülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor