Taraftar Onur'u yanlız bırakmadı!

ABD'deki 45 günlük tedavisini tamamlayıp yurda dönmeye hazırlanan Trabzonspor ve A Milli Takım kalecisi Onur Recep Kıvrak'ı Türk taraftarlar ABD'de yalnız bırakmadı ABD'deki 45 günlük tedavisini tamamlayıp yurda dönmeye hazırlanan Trabzonspor ve A Milli T

Taraftar Onur'u yanlız bırakmadı!

ABD'deki 45 günlük tedavisini tamamlayıp yurda dönmeye hazırlanan Trabzonspor ve A Milli Takım kalecisi Onur Recep Kıvrak'ı Türk taraftarlar ABD'de yalnız bırakmadı ABD'deki 45 günlük tedavisini tamamlayıp yurda dönmeye hazırlanan Trabzonspor ve A Milli Takım kalecisi Onur Recep Kıvrak'ı Türk taraftarlar ABD'de yalnız bırakmadı. 

 

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, Kasımpaşa ile oynanan maçta şanssız bir şekilde sakatlanmış ve ön çapraz bağlarında yırtık oluşmuştu. Sonrasında Ameliyat olmak için ABD'nin Pittsburgh kentinde gelen Onur Kıvrak, Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi.

 

Operasyonunun ardından Türkiye'ye dönmeye hazırlanan file bekçisi için, Trabzonspor USA Derneği Yönetim Kurulu, Onur Recep Kıvrak adına New York Manhattan'da bir akşam yemeği düzenledi.

 

Geceye Trabzonspor USA adına derneğin Kurucu Başkanı ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Kaya Boztepe, Genel Sekreter Umut Uyar ve Trabzonspor USA Doğu Bölgesi Başkanı Kemal Bozkurt ve seçkin davetliler iştirak etti. Gecede ayrıca, Onur Recep Kıvrak ile 45 gündür yanında olan Trabzonspor fizyoterapisti de kaleciyi yalnız bırakmadı.

 

Türk-Amerikan toplumu üyelerine imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektiren Kıvrak, "Ağustos ayı olmadan inşallah sahalara dönmüş olacağım. Yeni sezonda tam iyileşmiş ve hazır olarak Trabzonspor'un kalesinde olmayı planlıyorum. Trabzonspor'un başarısı için elimden gelenin en iyisini ve daha fazlasını yapmak tek amacım. Bir gün transfer olursam bu Avrupa olur. Türkiye'de Trabzon dışında bir takımda oynamam" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor