Taraftar kartlarına öncelik yok

Trabzonspor Kulübünün son iki sezondur uyguladığı Taraftar Kart sistemi dahilinde bu sezon liglerde yaşanan sıkışıklık nedeniyle bilet satışlarında taraftarlara öncelik hakkı tanımayacak.Buna göre bu sezon Spor Toto Süper Lig’in sıkışık fikstürüne aynı za

Taraftar kartlarına öncelik yok

Trabzonspor Kulübünün son iki sezondur uyguladığı Taraftar Kart sistemi dahilinde bu sezon liglerde yaşanan sıkışıklık nedeniyle bilet satışlarında taraftarlara öncelik hakkı tanımayacak.

Buna göre bu sezon Spor Toto Süper Lig’in sıkışık fikstürüne aynı zamanda Şampiyonlar Ligi müsabakalarının eklenmesi Trabzonspor'un kısa aralıkla maç oynamasına sebep olmaktadır. Bu nedenle Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maçların biletleri de ancak müsabakadan 1 ya da 2 gün önce satışa çıkarılmaktadır.

Trabzonspor: "Böylelikle taraftarlara öncelik hakkı sunan Taraftar Kartların kullanımı için zaman kalmamaktadır. Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte sıkışık maç trafiğinde tüm taraftarlarımızın mağduriyetini ortadan kaldırmak adına yeni uygulamamızı saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler