Taraftar her zamanki gibi haklı çıktı

Futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan operasyonlar Trabzonspor taraftarını yine haklı çıkardı.3 Mayıs tarihinde haber61.net’te foto haber şeklinde servis ettiğimiz ve “Azizim bu fotolara ne dersin” başlıklı haberimizde taraftar, aslında bugünlerin

Taraftar her zamanki gibi haklı çıktı

Futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan operasyonlar Trabzonspor taraftarını yine haklı çıkardı.

3 Mayıs tarihinde haber61.net’te foto haber şeklinde servis ettiğimiz ve “Azizim bu fotolara ne dersin” başlıklı haberimizde taraftar, aslında bugünlerin de geleceğinin sinyalini vermişti.

Süper Ligde sezon boyunca yaşanan haksızlıkları Trabzonspor taraftarı aylarca dile getirse de herkes saman altından su yürütmeye devam etmişti. Bu nedenle TFF, MHK ve gerekse diğer kulüp yöneticileri ile Trabzonsporlular arasında çoğu zaman tansiyon yükselmişti.

Tarih: 03/07/2011

Aradan geçen tam 2 ayın ardından “Trabzonsporlular” haklı olduğunu bir kez daha gösterdi. Ve günahların takımı Fenerbahçe’nin günahkar olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Başkanı ve Asbaşkanı gözaltına alınan Fenerbahçe ve Fenerbahçe’ye yardım ve yataklık edenler şimdi gözaltında…

 AZİZİM BU FOTOLARA NE DERSİN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler