Taraftar: Gün Vefa Günüdür !

 Trabzonspor'un taraftar gruplarından Vira "Gün Vefa Günüdür" başlıklı bir kamuoyu mesajı paylaştı. Önemli mesajların verildiği açıklamada şunlar ifade edildi: "Trabzonsporlunun haksızlığa isyanı 3 Temmuz da değil 2 Ağustos 1967 de başlamıştır. Trabzonspo

Taraftar: Gün Vefa Günüdür !

 

Trabzonspor'un taraftar gruplarından Vira "Gün Vefa Günüdür" başlıklı bir kamuoyu mesajı paylaştı.

 

Önemli mesajların verildiği açıklamada şunlar ifade edildi: "Trabzonsporlunun haksızlığa isyanı 3 Temmuz da değil 2 Ağustos 1967 de başlamıştır. Trabzonspor kurulduğu tarihten bu yana (idari kesinti dönemleri olsa da) haksızlığa isyanı baki olmuştur !

 

Trabzonspor, güçlü olmak için, güçlüyle sevişmeyi değil, güçlüyle savaşmayı seçmiştir

 

1996 yılında bez parçalarıyla kaybedilen şampiyonluğumuzun ardından neredeyse 10 yıl geriye götürülen kulübümüzü, 2005'te de bir hakem eliyle hem de bir şehri sokağa döken haksızlıklarla linç etmeye çalışanlar,

bu kez kirli tuzaklarına Trabzonspor camiasını düşüremeyecekler !

 

2011'de elimizdeki şampiyonluğumuzu çalanlar, 2012'de de işbirlikçileriyle birlikte yakamızı bırakmıyor. Trabzonspor üzerinden hem Trabzonsporluları, hem de Trabzon şehrini linç etmek istiyorlar.

 

Yıl 2012...

 

Trabzonspor camiasi geçmişinden ders çıkarmış durumda ve tarihi tekerrür ettirmemeye kararlı. 

 

Birlikte görev yaptıkları 3 senede 1 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası'nı kulübe kazandıran Sadri Şener ve Şenol Güneş birlikteliğine karşı içeriden ve dışarıdan yürütülen ''infaz kampanyasının'' dimdik karşısında duracağımızı, başkanımızın ve teknik kadromuzun kimselere ''yedirilmeyeceğini'' üstüne basa basa söylüyoruz. 

 

Birkaç hatalı transferden ötürü "Sadri Başkanı", birçok cephede savaşmak durumunda kalan ve ekstra bir kaç mağlubiyet alan "Güneşimiz Şenol Hocayı" yiyeceğini zannedenler, bu kez yanılacaklar !

 

Trabzonspor taraftarı iç muhasebesini, eleştirilerini yapmakla birlikte yaşanan bu sürecin sorumlularını da kimlerin neden sorumlu olarak gösterilmeye çalışıldığını da gayet iyi biliyor.

 

Trabzonspor’un emeğinin çalındığı bu zor süreçte ses soluk çıkarmayıp, Trabzonspor üzerinden yaptıkları gelecek planları için, başarısız saha sonuçlarından mutlu olanların, fırsat olarak görenlerin emellerine 

ulaşmalarına izin vermeyeceğiz.

 

Gün Trabzonspor için birlik olma, kenetlenme, başkana, teknik direktöre, sporcuya sahip çıkma günüdür.

 

Gün Trabzonspor'a karşı yürütülen linç girişimine karşı durma günüdür.

 

Gün başarıları, başarısızlıkları bir yana bunca iğrençliğin yaşandığı futbol arenasında Trabzonspor’a hiçbir leke bulaştırmadan mücadele edenlere, üstelik her türlü kirli oyuna başvuran rakipleriyle “başa baş” mücadele

edenlere ve bunu çoğu zaman da yalnız kalarak yapmak zorunda kalanlara sahip çıkma günüdür. 

 

Gün vefa günüdür.

 

 

VİRA

Hür ve Hesapsız Trabzonsporlular"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor