Taraftar Fransa'da şölene hazır

Trabzonsporlu taraftar, Lille kulübünün kendilerine ayırdığı 4 bin biletin tamamını tüketti. Bununla da yetinmeyen bordo-mavili taraftarlar Lille tribünlerinden yaklaşık 2 bin bilet daha aldı. Bu bilet sayısının daha da fazla olabileceği öğrenilirken, Lil

Taraftar Fransa'da şölene hazır

Trabzonsporlu taraftar, Lille kulübünün kendilerine ayırdığı 4 bin biletin tamamını tüketti. Bununla da yetinmeyen bordo-mavili taraftarlar Lille tribünlerinden yaklaşık 2 bin bilet daha aldı. 

Bu bilet sayısının daha da fazla olabileceği öğrenilirken, Lille şehrinin Almanya ve Hollanda'ya yakınlığı ve maçın kritik önemi taraftarların bu maça ilgisini daha da artırdı. İnternet üzerinden organize olan bordo - mavili taraftarlar Metropole stadında tam bir şölen havası oluşturmayı amaçlıyor.

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lille maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı. Buna göre bordo - mavili ekip maçtan bir gün önce Salı günü Türkiye saati ile saat 20.00'da maçın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nda bir antrenman yapacak.

Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ise, yarın antrenman öncesi Lille Metropole Stadı'nda saat 19.30, Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia ise 19.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor