Taraftar elini çabuk tut

UEFA Avrupa Ligi Play Off ilk karşılaşmasında A.Bilbao deplesmanından 0-0 beraberlikle dönen Trabzonspor'un gruplara kalma umutları İstanbul'a kaldı.Avrupa Kupası Play-Off karşılaşmasında İspanya'nın A.Bilbao takımı ile 0-0 'ın rövanşı İstanbul Türk Telek

Taraftar elini çabuk tut

UEFA Avrupa Ligi Play Off ilk karşılaşmasında A.Bilbao deplesmanından 0-0 beraberlikle dönen Trabzonspor'un gruplara kalma umutları İstanbul'a kaldı.

Avrupa Kupası Play-Off karşılaşmasında İspanya'nın A.Bilbao takımı ile 0-0 'ın rövanşı İstanbul Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak.

25 Ağustos 2011 Perşembe günü akşamı oynanacak olan karşılaşmaya Trabzonspor taraftarları yoğun ilgi gösteriyor.

haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre şu ana kadar satılan bilet sayısı 10 bin 150.

Karşılaşmaya 4 gün gibi uzun bir süre olmasına karşın satılan 10 bin 150 adet biletin yüksek bir rakam olduğunu belirten ilgililer, çok kısa bir süreye kadar 52 bin rakamına ulaşılacağını söyleyerek "Karşılaşmanın biletleri Perşembe gününden önce tamamıyla tükenir" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor