Taraftar Cenk Tosun'u istiyor!

Trabzonspor'da yönetimin forvet arayışları tüm hızıyla sürerken, taraftarlar en çok Gaziantepspor'lu Cenk Tosun'u kadroda görmek istiyor.Bu futbolcu için bir çok hayran sayfası açan taraftarlar, yönetimin bu transfer için gerekeni yapmasını istiyor. Cenk

Taraftar Cenk Tosun'u istiyor!

Trabzonspor'da yönetimin forvet arayışları tüm hızıyla sürerken, taraftarlar en çok Gaziantepspor'lu Cenk Tosun'u kadroda görmek istiyor.

Bu futbolcu için bir çok hayran sayfası açan taraftarlar, yönetimin bu transfer için gerekeni yapmasını istiyor. Cenk Tosun'u transfer etmeyi çok isteyen Trabzonspor yönetimi ise, Gaziantepspor engeline takıldı.

Kırmızı siyahlı ekibin gelecek sezon ligde zirveye oynayacak bir ekip kurmak istediği ve bu nedenle Cenk'i bırakmayı düşünmediği öğrenildi. Ancak bu transferde ısrarcı olan Trabzonspor fiyat artırımına gitmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor