Taraftar Altıntop'a sahip çıksın!

Trabzonspor’dan ayrılarak Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, transferi ve Trabzonspor için samimi açıklamalar yaptı.EN KISA SÜREDE FRANSIZCA’YI ÖĞRENMEK İSTİYORUM, İÇİM TOULOUSE ISINDI, NELER YAPABİLECEĞİMİ HERKES GÖRECEKRadyospor’un s

Taraftar Altıntop'a sahip çıksın!

Trabzonspor’dan ayrılarak Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, transferi ve Trabzonspor için samimi açıklamalar yaptı.

EN KISA SÜREDE FRANSIZCA’YI ÖĞRENMEK İSTİYORUM, İÇİM TOULOUSE ISINDI, NELER YAPABİLECEĞİMİ HERKES GÖRECEK

Radyospor’un sorularını yanıtlayan Umut Bulut, “Burada tam biri aile ortamı var. Zaten çok genç bir takım. Herkes çok saygılı. Fransız basını da geldiğimden bu yana bana ilgi gösterdi. Takım içi ortam ve arkadaşlar da çok iyi.. Şimdi tek amacım, mümkün olan en kısa sürede Fransızcayı öğrenmek. Bunu başarırsam hiçbir sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.  Buraya içim ısındı. Yeni teknik direktörümün Casanova’nın transferimi ısrarla istemesi benim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Benim için bu büyük şans. Bu şansı iyi değerlendireceğim. Burada ayrıca Trabzonspor’u temsil ediyorum. Onları da gururlandırmak istiyorum. Türk futbolcusunun neler yapabileceğini göstereceğim” dedi.

CASANOVA, ÖZEL GÖRÜŞMEDE UMUT’A NE DEDİ?

Milli futbolcu, yeni teknik direktörüyle yaptığı görüşmeden de bahsetti ve “Teknik direktör Alain Casanova benimle özel bir görüşme yaptı. Buraya geldiğim için çok mutlu olduğunu söyledi. En kısa sürede takıma adapte olup, burada başarılı olacağıma inandığını söyledi” şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR TARAFTARI HALİL ALTINTOP’A SAHİP ÇIKSIN

“Trabzonspor’da herkese, transferimde emeği geçen başkanımıza ve Şenol hocamıza teşekkür ediyorum. Trabzonspor’un bu sezon yeni transferleriyle başarılı olacağına inanıyorum” diyen Umut, “Halil Altıntop’un milli takım ve Almanya’da yaptığı işler ortada. Ben Trabzonspor’da çok başarılı olacağına inanıyorum. Sadece, taraftarların Halil’e ve diğer futbolculara sahip çıkmasını istiyorum. Böyle olursa hem Halil hem de diğer futbolcular çok başarılı olacaktır” diye konuştu.

HER SEZON 15 GOL ORTALAMASIYLA OYNADIM, ELİMDEN GELENİ YAPTIM

Umut, son vuruşlarda yetersiz kaldığı eleştirilerine katılmadığını dile getirerek, “Ben her sene 15 gol ortalamasıyla oynadığım için Türkiye standartlarında iyi bir grafik çizdiğimi düşünüyorum. Benim son vuruşlarda yetersiz olduğum yönünde konuşmalar yapılıyordu. Ama ben Trabzonspor’da elimden geleni yaptım. İçim rahat. Yeni takımımda elimden geleni yapacağım” dedi.

AVRUPA’DA FUTBOLU BIRAKMAYI HEDEFLİYORUM

Tugay Kerimoğlu gibi Avrupa’da futbolu bırakmayı arzu ettiğini dile getiren Umut, “Büyük bir hedefimi gerçekleştirdim. Avrupa’ya açıldım. Önce Toulouse’da başarılı olmak istiyorum. Ondan sonra da oynayabildiğim kadar Avrupa’da oynamak, Tugay Kerimoğlu gibi Avrupa’da futbolu bırakmak. Tabii ki ileride ne olacağını bilemeyiz” şeklinde konuştu.

SON SÖZÜM: TRABZONSPOR’UN ÇOK BAŞARILI OLMASI

Umut Bulut’un son mesajı ise “Son sözüm umarım Trabzonspor’um başarılı olur” şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor