Taraftar açıklama bekliyor!

Yeni sezona büyük umutlarla başlayan ve bir çok transferle birlikte sezona giren Trabzonspor'da büyük çöküş yaşanıyor.Sezon öncesi Hami Mandıralı'nın yerine Vahid Halilhodzic'i getirerek iddialı açıklamalarla arkasında durduğunu söyleyen İbrahim Hacıosman

Taraftar açıklama bekliyor!

Yeni sezona büyük umutlarla başlayan ve bir çok transferle birlikte sezona giren Trabzonspor'da büyük çöküş yaşanıyor.

Sezon öncesi Hami Mandıralı'nın yerine Vahid Halilhodzic'i getirerek iddialı açıklamalarla arkasında durduğunu söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, yapılan transferlerle bambaşka bir takım olduklarını ve kolay kolay kaybetmeyen bir ekip yarattıklarını ifade etmişti.

Ancak sezon başından beri bordo mavili takımın aldığı sonuçlar hiç iç açıcı olmadı. Ligde ilk 4 maçta 4 beraberlik alan Trabzonspor son olarak, Hacıosmanoğlu'nun göreve geldikten sonra adeta kovduğu Tolunay Kafkas'ın ekibi Karabükspor karşısında yokları oyanayarak 3-0 mağlup oldu.

Bu ağır yenilginin ardından başarı isteyen Trabzonspor taraftarının sabrı da iyice azaldı. Taraftarlar sosyal medyada bu çöküşün hesabını kimin vereceğini merak ettiklerini belirtirken bir kesim taraftar ise Hacıosmanoğlu'nun Halilhodzic'le birlikte istifa etmeleri gerektiğini savundu.

Takımın oynadığı futboldan da memnun olmayan bordo mavili taraftarlar "Hami Mandıralı'yı tecrübesiz diye takımdan gönderdik ama en azından takımın bir ruhu vardı" yorumlarında bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor