Tanju Çolak'tan, Yanal'a eleştiri

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde kamyon şoförleri ile bir araya gelen eski milli futbolcu Tanju Çolak, futbolla ilgili soruları yanıtlarken, Fenerbahçe'den ayrılan Ersun Yanal'ı eleştirdi. Çolak, "Geçen yıl Fenerbahçe'yi Ersun Yanal değil futbolcular şampiyon

Tanju Çolak'tan, Yanal'a eleştiri
KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde kamyon şoförleri ile bir araya gelen eski milli futbolcu Tanju Çolak, futbolla ilgili soruları yanıtlarken, Fenerbahçe'den ayrılan Ersun Yanal'ı eleştirdi. Çolak, "Geçen yıl Fenerbahçe'yi Ersun Yanal değil futbolcular şampiyon yaptı. Ersun Yanal’ı kimse sevmez çünkü ukalanın birisidir" dedi.
 
Mobil Delvac TM Dostları etkinlikleri kapsamında Gebze'de Marmara Kamyon Garajı'nda 
 
kamyon şoförlerinin sorularını cevaplandırıp, çekilişle hediyeler veren Tanju Çolak ayrıca sarhoş gözlüğü ile penaltı atışı yaparak kamyon şoförleri ile birlikte eğlenceli anlar yaşadı.
 
Altın Ayakkabılı Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak burada futbolla ilgili soruları da cevaplandırırken şunları söyledi:
 
"Ligin ilk haftasıyla ilgili çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Şu anda ligin ilk haftası sonucu en formda olan takım Beşiktaş'ı görüyorum. Galatasaray’ın Bursa deplasmanında kazanması enteresan. Çünkü Bursa deplasmanları her zaman çok zor ve çok mücadeleci geçer ve her zaman da Bursaspor’un üstünlüğü ile sona ererdi. Fenerbahçe de kendi sahasında zor kazandı. Kardemir Karabükspor kupa yorgunuydu. Yani ligin şu anda şu dakika, ilk hafta olması nedeniyle erken konuşmak gerekmez ama, bu lig şampiyonluğunda Beşiktaş'ın favori olduğu, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da aday adayı olduğu bir şampiyonluk süreci geçeceği düşüncesindeyim. Trabzonspor’a gelince istediği başarıya ulaşmasını imkansız görüyorum." 
 
ERSUN YANAL'A SERT ELEŞTİRİLER
 
Tanju Çolak Fenerbahçe’den ayrılan Ersun Yanal'la ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çolak, şunları söyledi:
 
"Ben Aziz Yıldırım'ın tavrını haklı buluyorum. Şöyle haklı buluyorum. Çünkü futbolcuların sevmediği, futbolcuların kabullenmediği nitelikte bir teknik direktör. Ersun Yanal’ın farklı bir yapısı vardır. Ersun Yanal çok ukaladır. Çok şımarıktır. Futbolcuları aile gibi kucaklaması lazımdı. Ersun Yanal’ı bir yere getirecek kişiler futbolculardır. Ersun Yanal’ı ben tanırım. Yapısını da iyi bilirim. Türkiye bilmez ama onla beraber olanlar iyi bilirler yapısını. Daha önceki sene Eskişehirspor’da iken orda yaptıkları bir araştırılsın. Futbolculara karşı tavrı. Ersun Yanal’ın Futbolcularla sohbeti olmaz, Özür dileyerek söylüyorum, bu adamdan çok bir şey olmaz. Geçen sene Fenerbahçe’nin şampiyon olmasındaki en büyük pay futbolcuların birlikteliği. Futbolcuların bir birini kucaklaması, futbolcuların Aziz Yıldırım'la olan ilişkileridir. Geçen sene Fenerbahçe’nin şampiyon olması Ersun Yanal değildir bana göre."
 
MİLLİ TAKIM
 
Milli Takım ile ilgili de bir açıklama yapan Tanju Çolak "Kazanan her zaman haklıdır. Milli Takım Danimarka’yı son dakikada attığı golle kazandı. İyi mi oynadı? Tartışılır ama benim için maçın sonucu çok önemlidir. Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maç çok zor bir maç olacak. Çünkü İzlanda bize ters gelen bir takım. Ama önemli olan bu zor maçtan puanla dönmektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler