Tanju Çolak Metris Cezaevi'nde!

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden Tanju Çolak, şike operasyonunda tutuklanarak cezaevine gönderilen isimleri ziyaret etti.Eski futbolcu Tanju Çolak, şike soruşturması kapsamında tutuklananlara destek vermek için Metris Cezaevi'ne geldi.İzni olmamasına

Tanju Çolak Metris Cezaevi'nde!

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden Tanju Çolak, şike operasyonunda tutuklanarak cezaevine gönderilen isimleri ziyaret etti.

Eski futbolcu Tanju Çolak, şike soruşturması kapsamında tutuklananlara destek vermek için Metris Cezaevi'ne geldi.

İzni olmamasına rağmen cezaevine gelen Çolak, "Savcı yoğunluk nedeniyle bu hafta izin veremedi. Ama onlara destek vermek için yine de cezaevine geldim" diye konuştu. Rıdvan Dilmen ile birlikte tutuklananları ziyaret etmeyi planladıklarını ifade eden Çolak, soruşturmayla ilgili soruya, "Şu bir gerçek; bunu herkes düşünür, konuşur ve bilirdi. Kabak bunların başına patladı. 11 Nisan miladi tarih. Konuşmak için daha erken. Bekleyelim görelim. Yapanlar da cezasını bulsun" dedi.

İçeriye giremeyen Çolak açıklamanın ardından cezaevi önünden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor