Tam 20 oyuncu ile anlaşıldı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, başarılı olacakları bir kadro kurduklarına inandıklarını söyledi.Ortakudaş, sezon öncesi yapılanmalarını tamamlamak üzere olduklarını ifade ederek, "İç transferde 14, dış transfe

Tam 20 oyuncu ile anlaşıldı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, başarılı olacakları bir kadro kurduklarına inandıklarını söyledi.

Ortakudaş, sezon öncesi yapılanmalarını tamamlamak üzere olduklarını ifade ederek, "İç transferde 14, dış transferde de 6 futbolcu olmak üzere 20 futbolcu ile anlaştık. 2 dış transfer daha yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Anlaşma sağladıkları tüm oyuncular için toplu imza töreni düzenleyeceklerini belirten Ortakudaş, "Başarılı olacağımız bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Trabzon’a yakışır şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor