Taksim'de Trabzon sesleri

Trabzonspor taraftarları Beşiktaş galibiyetini Taksim Meydanı'nda tulum çalıp horon oynayarak kutladı.Bazı Jopon turistlerin de Trabzonsporlulara katılmasıyla ilginç görüntülerin ortaya çıktı.Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında Trabzonspor, Beşiktaş'

Taksim'de Trabzon sesleri

Trabzonspor taraftarları Beşiktaş galibiyetini Taksim Meydanı'nda tulum çalıp horon oynayarak kutladı.

Bazı Jopon turistlerin de Trabzonsporlulara katılmasıyla ilginç görüntülerin ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 62. dakikada Burak Yılmaz ve 78. dakikada da Colman'ın golleriyle 2 - 1 yendi. Beşiktaş'ın tek golünü 50. dakikada Almeida kaydetti.

Beşiktaş'ın cezası sebebiyle karşılaşmayı tribünlerden sadece kadın ve çocuklar seyeretti. Karşılaşmanın ardından bir grup Trabzonspor taraftarı, galibiyeti kutlamak için Taksim Meydanı'na çıktı.

Trabzonsporlular tulum eşliğinde horon oynayarak galibiyet sevincini yaşadı.

JAPON TURİSTLER 'BİZE HER YER TRABZON'
Trabzonsporlu taraftarların galibiyet kutlamasına bazı Japon turistler de katıldı.

Trabzonspor taraftarıyla birlikte sevinç gösterisi yapan Japonlar ilginç görüntülerin yaşanmasına yol açtı.

Japon turistler uzun uğraşların sonunda, "Bize her yer Trabzon" diye slogan atmayı başardı. Trabzonspor taraftarlarının sevincine bazı Beşiktaşlı kadın seyirciler de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler