Takma bunları Onur!

Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle birlikte çıkan olaylardan dolayı yıpratılmak istenilen tercübeli file bekçisine takım arkadaşları ve teknik heyet sahip çıktı.Türkiye’nin yetiştirdiği yetenekli kalecilerin başında gelen Trabzonspor’un tecrübeli file bek

Takma bunları Onur!

Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle birlikte çıkan olaylardan dolayı yıpratılmak istenilen tercübeli file bekçisine takım arkadaşları ve teknik heyet sahip çıktı.

Türkiye’nin yetiştirdiği yetenekli kalecilerin başında gelen Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisi Onur, Fenerbahçe maçı sonrası en çok konuşulan isimlerdendi. Yaptığı birbirinden kritik kurtarışlarla takımının yenilmesini önleyen başarılı eldiven 90 dakika sonunda çıkan olaylar nedeniyle bir anda hedef tahtası haline geldi. Ancak, yıpratılmak istenilen başarılı kaleciye teknik heyet ve takım arkadaşları sahip çıktı. Mustafa Akçay, “Onur ismine yakışır bir mücadele sergiledi. Onun onursuzca davrandığını düşünmüyorum” dedi. Takım arkadaşları ise, “Sen bu olayları kafana takma Onur. Senin nasıl bir insan olduğunu tüm Türkiye biliyor. Biz senin her zaman yanındayız” diyerek destek oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor