Takımının maçı kazandığını duyunca...

Trafik kazasında ağır yaralanarak hayat mücadelesi veren bir teknik direktör, takımının ilk maçını kazandığını duyunca komadan çıktı. İngiltere'de Larkhall Athletic kulübünü çalıştıran Wayne Thorne adlı teknik adam, evine giderken bir aracın çarpması sonu

Takımının maçı kazandığını duyunca...
Trafik kazasında ağır yaralanarak hayat mücadelesi veren bir teknik direktör, takımının ilk maçını kazandığını duyunca komadan çıktı.
 
İngiltere'de Larkhall Athletic kulübünü çalıştıran Wayne Thorne adlı teknik adam, evine giderken bir aracın çarpması sonucu acilen hastaneye kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık olan ve acilen kalp ameliyatına da alınan 33 yaşındaki Thorne, bir hafta komadan çıkamadı. Doktorların 'Onu hayata döndürecek sözler söyleyin' tavsiyesine uyan ailesi, Wayne Thorne'ye 'Takımın ilk maçı kazandı, seni bekliyor' dedi. Bu sözleri duyan teknik adamın hemen reaksiyon göstererek gözlerini açtığı ve hızla iyileşme belirtileri gösterdiği duyuruldu. Komadan çıkan Wayne, herkese teşekkür ederek kendisini hayata döndüren en önemli şeyin sevgi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler