"Takımın üzerinde eziklik var!"

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, sahalarında 4-3 kaybettikleri Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Takım üzerinde uzun süreden beri maç kazanamamanın ezikliği var" dedi.Al, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Şanlı

"Takımın üzerinde eziklik var!"

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, sahalarında 4-3 kaybettikleri Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Takım üzerinde uzun süreden beri maç kazanamamanın ezikliği var" dedi.

Al, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor maçında oyuncularının sahadaki isteklerinin, karşılaşmayı kazanmaya yetmediğini söyledi.

Maça takım olarak kötü başlamadıklarını ve yedikleri penaltı golüne kadar da pozisyon vermediklerini ifade eden Al, şöyle devam etti:

"Penaltı golünün ardından kalemizde ikinci golü gördük. Ardından biz gol attık ancak skorda dengeyi sağlamaya çalıştığımız anlarda hep goller yedik. Atamadığımız penaltı ve sonrasında yakaladığımız iki önemli gol pozisyonunu değerlendiremeyince karşılaşmadan tek farklı mağlubiyetle ayrıldık. Futbolcularımın mücadeleleri, istek ve arzuları çok iyiydi. Bu alın terini en azından beraberlikle süslemeleri gerekirdi ama olmadı."

Takımın başında ilk maçına çıkan Al, takım üzerinde uzun süreden beri maç kazanamamanın baskısı olduğuna dikkat çekerek, "Takımın başına geldiğim 2-3 günde bu olumsuzluğu yıkmak için gayret gösterdim ama bunu bu maçta başaramadık. İnşallah bundan sonraki haftalarda rakibin kim olduğuna bakmadan maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Ligde nasıl kalırız onun hesaplarını yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor