Takımım karakterini gösterdi

Gösterdiği başarılı futboluyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve camia tarafından takdirle karşılanan Kayserispor, eksik oyunculara karşı sergilediği istikrarlı oyunu sezon sonuna kadar sürdürmeyi amaçlıyor. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının ilk maçında

Takımım karakterini gösterdi

Gösterdiği başarılı futboluyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve camia tarafından takdirle karşılanan Kayserispor, eksik oyunculara karşı sergilediği istikrarlı oyunu sezon sonuna kadar sürdürmeyi amaçlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının ilk maçında kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, hazırlıklara başladı. Kulüp tesislerinde çalışmalarına başlayan Sarı-kırmızılıların oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Kayserispor, kondisyon çalışmalarının ardından dar alanda tek kale maç yaparak çalışmalarını sürdürdü. Arjantinli orta saha oyuncusu Santana ise takımdan ayrı çalıştı.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladza, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçını değerlendirerek, "Trabzon'a geldiğimizde bir grup belirli taraftarın olumsuz tezahüratları ile karşılaştık. Bu insanlar belirli insanlardır. Bunu tüm Trabzonsporlulara mal etmek uygun olmaz. Karşılaşma öncesi çarşıda 20 dakika boyunca gezdik. Trabzon halkı çok sevecen ve sıcak yaklaştı" dedi.

Karşılaşmada mağlup duruma düşmelerine rağmen geri dönmeyi başardıklarını ifade eden Şota, "Çok zevkli bir maç oldu. Trabzon'a giderken karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk. Çok basit bir gol yedik ancak takımım karakterini göstererek öne geçtik. Yine son dakikalarda talihsiz bir golün ardından iki takımda 1 puana razı oldu" diye konuştu.

Manisaspor hazırlıklarının iyi gittiğini belirten Şota, istikrarlı gidişatı sürdürme adına bu maçtan galip ayrılmayı amaçladıklarını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor