Takıma kötü haber!

Bursaspor’un kadrosuna katmak istediği Portekizli golcü Marco Matias’a ile İngiliz takımlarının ilgilendiği ve futbolcunun Premier Lig’de oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.Yeşil-beyazlı takımın büyük ölçüde anlaştığı Matias’ta pürüz çıktı. Portekiz kulü

Takıma kötü haber!

Bursaspor’un kadrosuna katmak istediği Portekizli golcü Marco Matias’a ile İngiliz takımlarının ilgilendiği ve futbolcunun Premier Lig’de oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.

Yeşil-beyazlı takımın büyük ölçüde anlaştığı Matias’ta pürüz çıktı. Portekiz kulübü Nacional ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Matias ile Bursaspor, büyük oranda anlaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde Portekiz’e Josue ve Matias transferini bitirmek için giden başkan Recep Bölükbaşı ve Mustafa Oran, Portekiz kulübünün fiyatı arttırmasıyla transferi askıya aldı. Portekiz basınında çıkan transfer haberlerinde ise Matias’a İngiltere kulüplerinden teklif geldiği ve futbolcunun da transfere sıcak baktığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler