Tahkim'e bizzat başvuracak!

Sivasspor galibiyetine en çok sevinen isimlerin başında şüphesiz İbrahim Hacıosmanoğlu geliyor. Son dönemde yaşanan gelişmelerden sonra zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan başkan, takımın sonunda potansiyelini sahaya yansıtması nedeniyle oldukça mu

Tahkim'e bizzat başvuracak!
Sivasspor galibiyetine en çok sevinen isimlerin başında şüphesiz İbrahim Hacıosmanoğlu geliyor. Son dönemde yaşanan gelişmelerden sonra zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan başkan, takımın sonunda potansiyelini sahaya yansıtması nedeniyle oldukça mutlu. Hacıosmanoğlu, her zaman bu kadronun potansiyeline inandığını söyleyerek, “Bunu defalarca açıklamıştım. ‘Bu takıma güveniyorum’ derken, böyle galibiyetlerin geleceğini kast etmiştim. Şimdi herkes bunu gördü. Bu skor asla sürpriz değil” diye konuştu. Başkan, futbolcuların sahada mücadele edip, kendilerine düşeni yapması gerektiğini söyleyerek, “Biz de yönetim olarak saha dışında onların terine sahip çıkarız” dedi.
 
Tahkime bizzat gidecek
 
İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından yaptığı ilk açıklamada, “Gelecek cezaya itiraz etmeyeceğiz, cezamız neyse çekeriz” demişti. Ancak PFDK’nın 6 maç seyircisiz oynama cezası vermesi sonrası işler değişti. Hacıosmanoğlu, “6 maç nedir? Taraftarımız sahayı mı bastı, polis arabalarını mı yaktı? Bu cezaya elbette itiraz edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Başkanın, Tahkim Kurulu’na bizzat başvuracağı öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le de bir araya gelebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor