Tahkim'den Bilic kararı

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray maçının ardından 3 maç men cezası verdiği Bilic, kulüp avukatı ve tercümanıyla İstinye'deki TFF binasına gelerek, Tahkim Kurulu'nda savunma verdi.Savunmasının ardından binadan ayrılırken gazetecilere

Tahkim'den Bilic kararı

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray maçının ardından 3 maç men cezası verdiği Bilic, kulüp avukatı ve tercümanıyla İstinye'deki TFF binasına gelerek, Tahkim Kurulu'nda savunma verdi.

Savunmasının ardından binadan ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Hırvat teknik adam, yaklaşık 10 senelik hocalık kariyerinde çok önemli maçlara çıktığını belirterek, "Çok büyük baskı altında, çok zor koşullarda oynanan maçlara çıktım. Ancak bu maçların hiçbirinde insani olarak yanlış bir tavır takınmadım. Rakibi, rakip oyuncuları ve teknik ekibi rencide edici tavırlarda bulunmadım. Daima doğru ve düzgün bir şekilde hareket etmeye gayret ettim. Özellikle bunun altını çizdim ve bunu vurguladım" diye konuştu.

Derbi maçta kimseye küfür veya hakaret etmediğini vurgulayan Bilic, "Savunmamda daima doğru bir örnek oluşturmaya çalıştığımı belirttim. Söz konusu maçın raporuyla hemfikir olmadığımı kaydettim. Çünkü herhangi bir kimseye küfür veya hakaret etmedim. Şimdiye kadar hocalık kariyerimde insani anlamda yanlış, rakibi ya da futbol sahasında bulunan diğer görevlileri rencide edici bir harekette bulunmadım. Bu doğrultuda bir savunma gerçekleştirdim" ifadelerini kullandı.

Tahkim Kurulu ise PFDK tarafından Bilic'e verilen 3 maçlık cezayı onadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor