Tahkim süreci başladı

Her iki kulübün de yazılı savunmalarını 5 gün içinde ayrıntılı bir şekilde Tahkim Kurulu'na sunacağı öğrenilirken, Tahkim Kurulu'nun savunmaları aldıktan sonra 10 Temmuz'da Beşiktaş, 11 Temmuz'da da Fenerbahçeli yetkililerle duruşmalı bir toplantı yapacağ

Tahkim süreci başladı
Her iki kulübün de yazılı savunmalarını 5 gün içinde ayrıntılı bir şekilde Tahkim Kurulu'na sunacağı öğrenilirken, Tahkim Kurulu'nun savunmaları aldıktan sonra 10 Temmuz'da Beşiktaş, 11 Temmuz'da da Fenerbahçeli yetkililerle duruşmalı bir toplantı yapacağı belirtildi.
 
UEFA Tahkim Kurulu'nun iki dosya için son kararını da 14 veya 15 Temmuz'da açıklaması bekleniyor.
 
KİŞİLERE NE OLACAK?
 
Öte yandan UEFA Disiplin Kurulu'ndan kişiler hakkında henüz kesin bir karar çıkmamış, müfettiş Miguel Pacaios kişilerle ilgili ek bir rapor talep etmişti. Raporların hazırlanmasının ardından UEFA Disiplin Kurulu'nun kişilerle ilgili kararını da açıklayacağı konuşuluyor. Ancak bu süreç, Tahkim Kurulu kararlarının sonrasına sarkacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor