Tahkim Şike kararı verecek mi ?

Şike soruşturmasında son viraja gelinirken bu akşam toplananTahkim Kurulu'nun takımlar hakkındaki kararını vermesi bekleniyor. Profesyonel Disiplin Kurulu'nun verdiği kararlardan sonra ilk kez şike dosyasını eline alan Tahkim Kurulu, bir süredir yürüttüğü

Tahkim Şike kararı verecek mi ?

Şike soruşturmasında son viraja gelinirken bu akşam toplananTahkim Kurulu'nun takımlar hakkındaki kararını vermesi bekleniyor.

 

Profesyonel Disiplin Kurulu'nun verdiği kararlardan sonra ilk kez şike dosyasını eline alan Tahkim Kurulu, bir süredir yürüttüğü incelemeyi tamamladı.

Savunma alma işlemini geçen hafta bitiren Tahkim Kurulu, bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. UEFA'nın da Tahkim Kurulu kararını beklediğini federasyona bildirmesinin üzerine toplanan Kurul'un kararını yazmaya başladığı öğrenildi. Tahkim Kurulu'nun bugün geç saatlerde şike dosyası konusundaki nihai kararını vermesi bekleniyor.

 

Karar bugüne yetişmediği takdirde Tahkim Kurulu en geç Salı günü nihai kararını açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor