Tahkim kurulu kararları bozulamaz

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim’in G.Saray’dan ayrılma nedeninin kendileriyle yaptığı mukavele olmadığını, çünkü böyle bir sözleşmenin bulunmadığını söyledi.Demirören, bir basın toplantısı düzenleyerek G.Saray Başk

Tahkim kurulu kararları bozulamaz

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim’in G.Saray’dan ayrılma nedeninin kendileriyle yaptığı mukavele olmadığını, çünkü böyle bir sözleşmenin bulunmadığını söyledi.

Demirören, bir basın toplantısı düzenleyerek G.Saray Başkanı Ünal Aysal’a eleştirilerde bulundu. Terim’le sadece sözlü anlaştıklarını belirten TFF Başkanı, “Teklifimizi ilettiğimizde Aysal bize, ‘Bu milli görevdir hocamız görüşebilir hatta istiyorsanız ocak ayında da ayrılabilir, kendisinin yerine başka bir hoca getirebiliriz’ dedi. Biz de bunun üstüne Terim’le görüştük” ifadelerini kullandı.

F. BAHÇE VE BEŞİKTAŞ'I YENİDEN YARGILAYAMAYIZ

Demirören CAS kararlarının, Türkiye içinde de bir yansıması olup olmayacağı sorusuna bu yanıtı verdi.  

Yıldırım Demirören, basın toplantısının ardından şike süreci hakkında sorulan soruları da cevapladı. CAS’ın Fenerbahçe ve Beşiktaş konusunda verdiği kararın TFF tarafından gündeme alınmadığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Demirören, “CAS bir süreçtir. Yorumlar yapıldı. Federasyonumuzun kurulları kararlar almıştır. Anayasaya göre, Tahkim Kurulu kararları hiçbir şekilde bozulamaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor