Tahir Kum: Şike belgem yok!

Gazeteci yazar Tahir Kum, bazı basın yayın organlarında elinde şike belgesi bulunduğu ve bunları Emniyet'e vermeye hazır olduğu yönünde çıkan haberleri yalanlayarak bu yöndeki haberlerin iftira olduğunu söyledi. Genel yayın yönetmeni olduğu Sporx.com adlı

Tahir Kum: Şike belgem yok!

Gazeteci yazar Tahir Kum, bazı basın yayın organlarında elinde şike belgesi bulunduğu ve bunları Emniyet'e vermeye hazır olduğu yönünde çıkan haberleri yalanlayarak bu yöndeki haberlerin iftira olduğunu söyledi. Genel yayın yönetmeni olduğu Sporx.com adlı internet sitesine açıklamalarda bulundu.

İşte Tahir Kum'un açıklamaları:

"Son dönemlerde olduğu gibi bugün de şahsımla ilgili medyada yalan - yanlış bilgilere yer verildiğini üzüntü ile izlemekteyim. Uzun bir süredir benim elimde 2005-2006 sezonunda oynanan Denizlispor - Fenerbahçe maçıyla ilgili "şike veya teşvik" içerikli bir belgenin olduğu iddia edilmekte ve bugün de Galatasaray kulübünde yapılan operasyonunun bununla ilgili olduğu belirtilmektedir. Bu tamamen iftiradan ibarettir. Benim elimde 'bu karşılaşmayla ilgili' herhangi bir şike veya benzeri bir belge kesinlikle yoktur. Bugüne kadar da hiç olmamıştır. Zaten polisimiz de bu ortalıkta dolaşan iddia ve dedikodular üzerine iki gün önce bilgi amaçlı olarak ifademi almıştır. Kendilerine de, bu dedikodunun - yalanın - nerden kaynaklandığı bilgisini de vermişimdir. Savcılığımızın emniyet ile birlikte yürüttüğü bir soruşturma vardır. Bu devam etmektedir. Bu konuda tanık olarak ifademe başvurulmuştur. Konuyla ilgili bu güne kadar susmamın ve cevap vermememin nedeni dosyada gizlilik olmasındandır. Bugün herkes tarafından bilinmesini istediğim tek şey; benim elimde Denizli - Fenerbahçe maçıyla ilgili herhangi bir belgenin olmadığıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor