T. Akçaabat FK'da hedef şampiyonluk

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ilk yarıyı lider Ümraniyespor'un 4 puan gerisinde 2. sırada tamamlayan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün sportif direktörü Fethi Türkoğlu, ligde  ilk yarının sonunda planladıkları yerde olduklarını, devre arası takviyeler ve ç

T. Akçaabat FK'da hedef şampiyonluk

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ilk yarıyı lider Ümraniyespor'un 4 puan gerisinde 2. sırada tamamlayan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün sportif direktörü Fethi Türkoğlu, ligde  ilk yarının sonunda planladıkları yerde olduklarını, devre arası takviyeler ve çalışmalarla ligi şampiyon olarak noktalamayı amaçladıklarını söyledi.

Türkoğlu, sezon başında çeşitli nedenlerden dolayı gerek transferde gerekse hazırlık döneminde bir takım gecikmeler yaşadıklarını belirterek, bu gecikmelerin kendilerini olumsuz etkilediğini ancak kulüp başkanı ve yönetim kurulunun özverileriyle, açıklarını kısa zaman içerisinde kapatarak üst sıralara yükseldiklerini kaydetti.

Hedefledikleri çizgiye takın olduklarını ifade eden Türkoğlu, "Devre arası çalışmaları ve yeni takviyelerle birlikte ligin ikinci yarısında daha güçlü olacağız. Sezon sonu ligi şampiyon olarak noktalamayı amaçlıyoruz" dedi.

Ligin başında bir takım aksaklıklar yaşadıklarını dile getiren Türkoğlu, şöyle devam etti:

"Bu aksaklıklarımızı kısa zaman içerisinde telafi ettik. Kadromuzdaki tüm oyuncularımdan maksimum yararlanmaya çalıştık. Bazen oynamış fakat hiç oynamamış oyuncularımızı da tercih etmek durumunda da kaldık. Beklediğimiz verimi alabildiğimizi söyleyebilirim. İlk yarı boyunca yolumuzda planladığımız gibi yürüdük. Futbolda her zaman olabilecek olan çeşitli sakatlıklar yaşadık ancak disiplinli çalışmayı elden bırakmadık."

Kadrolarından 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyleyen Türkoğlu, şöyle devam etti:

"Caner Akgün, Hasan Köse, Bilal Çebi, Miraç Yardım, Sinan Altınel, Tolga Topal ile yolarımızı ayırdık. Kendilerine kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Şimdi, bizi hedefe taşıyabilecek futbolcular ile görüşme halindeyiz. En az 5 takviye yapmayı düşünüyoruz. Kadromuzun son hali ile planladığımız çizgide ilerlemeyi hedefliyoruz. Kulübümüzün ekonomik sorunu bulunmuyor.  Amacımıza yönelik planlar yapıyoruz. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi maçlar ortaya koyacağız.”

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün, 22-30 Aralık tarihinde toplanarak KKTC'de kampa gireceği, 3 günlük iznin ardından 2. etap hazıklıklarınının da Antalya Kemer’de gerçekleştirileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor