Szymkowiak'tan Trabzonspor yorumu

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Polonyalı futbolcu Szymkowiak, Legia Varşova maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 2005-2007 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen ancak sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrılarak futbolu bırakan orta saha oyun

Szymkowiak'tan Trabzonspor yorumu
Bir dönem Trabzonspor forması giyen Polonyalı futbolcu Szymkowiak, Legia Varşova maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
 
2005-2007 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen ancak sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrılarak futbolu bırakan orta saha oyuncusu Trabzonspor'u değerlendirirken, "Türkiye'de futbolcular tünelden çıkarken bile korku hisseder. Varşova'da bu kadar fanatizm yok. Trabzonspor ligde 4 maç oynadı ve yerel halk şu anda çok gergin ve sinirlidir. Onlar için futbol din gibi, inanç gibi. Aşk ve nefret arasında çok ince çizgileri var." ifadelerini kullandı.
 
"LEGİA KAYBETMEZ"
 
Maçı da değerlendiren Szymkowiak, "Legia'nın Türkiye'de kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Umarım zaferle ayrılırlar." diyerek ülkesinin takımına destek verdi. Henüz 29 yaşında futbolu bırakan oyuncu bordo-mavili takımda 55 maça çıkıp 14 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler