Szymkowiak'tan Fenerbahçe itirafı!

UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Varşova’ya  konuk olacak Trabzonspor’un eski futbolcularından Miroslaw Syzmkowiak, Polonya basınına ilginç açıklamalarda bulundu.Polonyalı eski futbolcu, 2005-2006 yıllarında forma giydiği bordo mavili kulüpte geçirdiği günleri

Szymkowiak'tan Fenerbahçe itirafı!

UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Varşova’ya  konuk olacak Trabzonspor’un eski futbolcularından Miroslaw Syzmkowiak, Polonya basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Polonyalı eski futbolcu, 2005-2006 yıllarında forma giydiği bordo mavili kulüpte geçirdiği günleri anlattığı röportajında, Trabzon kentine dair kötü anılarını paylaştı. Şehirde futbolcular için yapılacak herhangi bir aktivite olmadığını söyleyen oyuncu, kendi döneminde gidilebilecek bir alışveriş merkezi bile olmadığını, bazı maçlardan sonra sokağa dahi çıkamadıklarını ve “çıldırmamak için” bazı günler Ankara ya da İstanbul’a “kaçtıklarını” ifade etti.

“CANIMIZI KURTARDIK”

Szymkowiak “Mağlup olduğumuz bazı maçlardan sonra yöneticiler bizi 5-6 saat statta tutuyordu! Sebebini sorduğumuzda ise bunun bizim iyiliğimiz için olduğunu, taraftarların çok öfkeli bir biçimde dışarda bekliyor olduğunu söylüyorlardı. Daha sonraları bunun bir şaka olmadığını anladım. Bir gece saat 2’de kaybettiğimiz bir maçtan dönmüştük. Taraftarlar havalimanında bizi bekliyorlardı. Biz çıkınca domates ve taş atmaya başladılar. Dünyanın sonu geldi sanmıştım. Neyse ki canımızı kurtardık” ifadelerini kullandı.

Bazı maçlar sonrası otobüslerine şişeler fırlatıldığını söyleyen eski futbolcu, şehirde baskının çok fazla olduğunu ve bunun da kendi psikolojilerini etkilediğini belirtti.

“HER YER OLUR FENER OLMAZ”

Trabzonspor’da forma giydiği dönemde Juventus kulübü yetkililerinin Fatih Tekke ve Gökdeniz’i izlemeye geldiklerini ancak onların yerine kendisini beğendiklerini söyleyen Szymkowiak, bu transferle ilgili görüşme de yaptığını ancak gerçekleşmediğini not etti. Bordo mavili ekibe transferinden 4 ay sonra Fenerbahçe’nin kendisi için 5 milyon Euroluk transfer teklifinde bulunduğunu iddia eden Szymkowiak, Trabzonsporlu yöneticilerin bu transfere yanaşmadığını ve “Her yer olur ama Fenerbahçe olmaz” dediklerini ifade etti. Trabzonspor Polonyalı oyuncuyu 800 bin Euro karşılığında Wisla Krakow’dan transfer etmişti.

Trabzon’da geçirdiği kötü günler sonrasında sakatlığının da etkisiyle futbolu bıraktığını belirten oyuncu, Avrupa Ligi’ndeki maçla ilgili ise Trabzonspor’un çok iyi oyuncuları olduğunu ancak ilk maçta hakemin hatalarının maçın skorunu etkilediğini ve Varşova’da daha farklı bir sonuç çıkabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler