Sürpriz başvuru! Süper Lig ertelenebilir

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun 14 Ağustos Cuma günü başlamasını planlıyordu ancak sıcak hava şartları bu durumu zorlaştıracağa benziyor.Ülkedeki hava sıcaklığını en ciddi şekilde hisseden bölgelerin temsilcileri olan Antalyas

Sürpriz başvuru! Süper Lig ertelenebilir

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun 14 Ağustos Cuma günü başlamasını planlıyordu ancak sıcak hava şartları bu durumu zorlaştıracağa benziyor.

Ülkedeki hava sıcaklığını en ciddi şekilde hisseden bölgelerin temsilcileri olan Antalyaspor, Mersin ve Gaziantepspor gibi ekiplerin federasyona başvuruda bulunup erteleme istediği öğrenildi.

Federasyonun konuyla ilgili olarak meteoroloji ile görüşüp detaylı bir hava raporu talep edeceği ve duruma göre start tarihini birkaç gün ileriye alabileceği vurgulandı. Bu arada aynı durumun PTT 1.Lig için de geçerli olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler