Sürmen: Trabzonspor'un yeniden şahlanmasına

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu’nun 14 Şubat’ta yapacağı Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa aday olan Av. Ali Sürmen, “14 Şubat’ta yapılacak Genel Kurulu salonunda, tüm Başkanlar, Asbaşkanlar ve yöneticilerimizi, kol kola kongreye katılan üyeler

Sürmen: Trabzonspor'un yeniden şahlanmasına

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu’nun 14 Şubat’ta yapacağı Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa aday olan Av. Ali Sürmen, “14 Şubat’ta yapılacak Genel Kurulu salonunda, tüm Başkanlar, Asbaşkanlar ve yöneticilerimizi, kol kola kongreye katılan üyelerimizi selamlamaya davet ediyorum” dedi.

Sürmen yaptığı yazılı açıklamada Trabzonspor Kulübü Tüzüğü’nün 48/C Maddesine atıfta bulunarak,  “Bu maddede yer alan, ‘kulübün gelişmesini ve geleceğini ilgilendiren konularda görüş ve dileklerini ilgili organlara bildirir’ hükmü, Divan Başkanlığına aday olmamızın en önemli nedenlerinden biridir. Bu nedenle Divan Başkanlık Kurulu seçiminde tüm başkanlarımızla asbaşkanlarımızı ve yöneticilerimizi kongre salonunda görmeyi, şu ya da bu nedenle oluşmuş kişisel kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kongreye katılan üyeleri birlikte selamlamalarını arzu etmekteyiz. Hepsini, bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. Bu tablo, Trabzonspor’a gönül verenlerin moral motivasyonunu artırmasına, doğru sonuçlar üretmesine ve dolayısıyla da Trabzonspor’umuzun yeniden şahlanmasına büyük katkı yapacaktır” diye konuşu.

GENEL KURUL SALONU DEĞİŞMELİ

Av. Ali Sürmen, Divan Başkanlık Kurulu’nun Olağan Genel Kurulu’na 1035 üyenin katılma hakkı bulunduğunu da hatırlatarak, genel kurul için belirlenen Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezindeki 146 koltuklu Nizamettin Algan Konferans Salonu’nun yeterli olmayacağını belirtti ve şunları söyledi:

“1035 üyenin bir kısmının dışarıda olduğunu varsayarsak, genel kurula en az 800 dolayında kişinin katılabileceğinin söyleyebiliriz. Bu insanların o salona sığması mümkün değil. Bu durum kargaşaya neden olur. Trabzonspor yönetimi ve Divan Başkanlık Kurulu’nun, Trabzonspor’a yaraşır bir olgunlukta geçmesini dilediğimiz genel kurulun düzeni için salon değişikliği konusunu, acilen gündeme almalarını beklemekteyiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler