Sürmen: Beni kimse tehdit etmesin

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yapılan bilgilendirme toplantısının kapanış konuşmasında kimsenin kendisini tehdit etmemesini söyledi.Ali Sürmen şunları söyledi;"En önemsediği konu olarak Kulüp başkanları ile bu benim kararım değil Divan Kuru

Sürmen: Beni kimse tehdit etmesin

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yapılan bilgilendirme toplantısının kapanış konuşmasında kimsenin kendisini tehdit etmemesini söyledi.

Ali Sürmen şunları söyledi;

"En önemsediği konu olarak Kulüp başkanları ile bu benim kararım değil Divan Kurulunun kararıdır diyerek toplantılar düzenleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde eğer yönetime ulaşabilirsek birlikte yok karışmıyoruz derseler tüzükten aldığımız yetki ile komisyonu kuracağız.

Trabzonspor’un menfaati tashih kararı beklemek değildir. Eğer önümüz transfer sezonu olmasaydı. Eğer önümüzde bir kongre olmasaydı. Önümüzdeki günlerde yönetim itirazlarını yapacaklar. Belki dernekler masası olaya karışır. Devletin kurumları bir şeyi unutmasınlar. Trabzonspor camiasının üzerinden Trabzon’da hiçbir siyasi güç yoktur.

Tahsih kararı ne zaman gelirse gelsin onun ötesi yok. Aralık ayında kongre kararı olmasaydı eyvallah ama Aralık ayında yapılacak kongrenin öne alınması Divan Kurulu kararıdır.

Hatam varsa insanlar beni uyarır düzeltirim. Özür dilemesini de bilirim. Kongrede ben sadece bir kongre üyesiydim. Ben bana emanet ettiğiniz oylarsa sahip çıktım. Kendim için şikayet etmedim. Divan başkanı oldunuz vazgeçebilirsiniz evet doğru. Beni istediğim oraya çıkanlar adil davransınlar. Trabzonspor başkanı bir telefon açıp deseydi hayırlı olsun. Olan oldu sizde vaz geçin deseydi. Ben yarın Köksal Güney için tasarrufta bulunabilirim. Ama bunu benim önüme kimse ön şart olarak koyamaz. Başkan önümdeki günlerde Sadri Şener davasından vaz geçin dendiğinde vaz geçecek mi?

Biz Trabzonspor için kim doğruyu yapıyor ise onun yanında oluruz. Trabzonspor’un menfaati kamuoyu diyor ki mayısta kongre olsun. Divan Kurulu oluşumuna dikkat etmek lazım. Divan Kurulu yaklaşık 1700 kişidir. Beni mekanla parayla kimse tehdit etmesin. Bugünde yaptım yarında yaparım. Kimse bu dünyada kalıcı değildir. Önemli olan iyi izler bırakmaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor