Ş.Urfa'da 1461 Trabzon hazırlığı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.    Kulüpten yapılan açıklamaya göre, haftayı Balıkesirspor galibiyetiyle kapatan Şanlıurfaspor ekibi, verilen

Ş.Urfa'da 1461 Trabzon hazırlığı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.
    

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, haftayı Balıkesirspor galibiyetiyle kapatan Şanlıurfaspor ekibi, verilen bir günlük iznin ardından, bugün kulüp tesislerinde biraraya geldi.
    

Teknik direktör Ekrem Al, nezaretinde 1 saat süren antrenmanda futbolcular, kondisyon hareketleriyle başladıkları idmanı, düz koşuyla tamamladı.
    

Al, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına moralli başladıklarını belirterek, son birkaç haftada alınan sonuçların takımı ve taraftarı üzdüğünü ifade etti.
    

Balıkesirspor maçında alınan galibiyeti değerlendiren teknik direktör Al, şunları kaydetti:
     ''Bu hafta kendi sahamızda aldığımız galibiyetle ligde iyi bir konum elde ettik. Bu maçta iyi oynadık ve çok pozisyon yakaladık. Maçın belki son 5 dakikasında skoru koruma telaşımız oldu, ama genele baktığımız zaman karşı karşıya net gol pozisyonlarımız vardı. Seyircimizin de desteğiyle iyi bir oyun çıkardık. Maç bir bütünleşme ve kaynaşma ortamında geçti. Bundan dolayı sevinçliyiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah Trabzon maçından da 3 puanla döner, serimizi devam ettiririz ve hedefimizden de şaşmamış oluruz.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor