Süper Lig'e son vize!

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3'üncü ve son takım, yarın belli oluyor.  PTT 1. Lig play-off finalinde Samsunspor ile Antalyaspor, yarın İstanbul'da karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak final maçını, hak

Süper Lig'e son vize!
PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3'üncü ve son takım, yarın belli oluyor. 
 
PTT 1. Lig play-off finalinde Samsunspor ile Antalyaspor, yarın İstanbul'da karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak final maçını, hakem Halis Özkahya yönetecek.
 
Yarı final maçlarında Samsunspor, Albimo Alanyaspor'a üstünlük kurarak adını finale yazdırdı. Sahasındaki ilk maçı 5-1 kazanan Karadeniz ekibi, rövanş mücadelesinde de rakibine 4-0'lık üstünlük sağladı ve finale yükseldi.
 
Antalyaspor ise Adana Demirspor'u geçerek Süper Lig yolunda final hakkı kazandı. Evinde 3-0 kazanan Antalyaspor, deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0 yenilmesine rağmen finale çıktı. 
 
PTT 1. Lig'de normal sezonu ilk iki sırada tamamlayan Kayserispor ve Osmanlıspor, doğrudan Süper Lig'e çıkma başarısı göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor