Süper Lig'e son bilet

PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor'dan sonra Süper Lig'e çıkacak son ekip, 26 Mayıs Pazar günü Eskişehir'de Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanacak play-off final maçıyla belli olacak.PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçında

Süper Lig'e son bilet

PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor'dan sonra Süper Lig'e çıkacak son ekip, 26 Mayıs Pazar günü Eskişehir'de Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanacak play-off final maçıyla belli olacak.

PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçında deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Manisaspor, kendi evinde rakibiyle 1-1 berabere kalmasına rağmen finale yükselmeyi başardı.

Manisaspor'un finaldeki rakibinin belli olacağı Bucaspor-Torku Konyaspor maçına, ilk müsabakadaki 1-0'lık galibiyetin avantajıyla çıkan Bucaspor, bu
avantajını koruyamadı.

Rakibini 2-1 mağlup eden Torku Konyaspor, adını play-off finaline yazdırdı.

-Karşılaşma pazar günü-

Manisaspor ile Torku Konyaspor arasındaki play-off final maçı, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.30'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Torku Konyaspor, en son 2009-2010 sezonunda lig usulüyle oynanan play-off final grubunun son maçında İzmir temsilcisi Altay'la 2-2 berabere kalmış ve rakibini geride bırakarak adını Süper Lig'e yazdırmıştı.

Play-off finalisti 2 ekipten Manisaspor geçen sezon, Torku Konyaspor ise 2010-2011 sezonunda Süper Lig'e veda etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler