Süper Lig'e dev fatura! Trabzon da payını aldı...

TFF ikinci devrenin 5. Haftası geride kalırken devre arasında değişen kurallar sonucunda Süper Lig kulüplerine toplam 2 milyon 770 bin TL ceza kesti. İlk 4 haftanın tamamında küfür nedeniyle ceza alan Bursaspor yeni kuraldan en çok canı yanan kulüp oldu.

Süper Lig'e dev fatura! Trabzon da payını aldı...
TFF ikinci devrenin 5. Haftası geride kalırken devre arasında değişen kurallar sonucunda Süper Lig kulüplerine toplam 2 milyon 770 bin TL ceza kesti.
 
İlk 4 haftanın tamamında küfür nedeniyle ceza alan Bursaspor yeni kuraldan en çok canı yanan kulüp oldu. Yeşil beyazlılar 1 karşılaşmalarını seyircisiz oynamalarının yanı sıra kupa maçları da dahil olmak üzere yeni kuralla birlikte toplam 620 bin TL para cezası da aldılar…
 
Yeni kuraldan canı çok yanan kulüplerden biri de Kayserispor. İç Anadolu temsilcisi oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünde küfür nedeniyle ceza alırken toplam 350 bin TL ceza yedi…Sarı kırmızılar önümüzedeki hafta oynanacak Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynayacaklar.
 
Trabzonspor , Fenerbahçe ve  Beşiktaş ise 270’er bin TL ceza yiyerek seyircisiz oynamanın eşiğindeler. Bu üç takım da alacakları ilk cezada seyircisiz oynayacaklar. Galatasaray ise iki kez kupada iki kez de ligde ceza alırken kasasından toplam 240 bin TL çıktı.
 
Ligde toplam 13 takım küfür nedeniyle para cezası yerken Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor henüz küfür nedeniyle ceza yemediler.
 
Bursaspor: 620 Bin TL + Saha kapama
Kayserispor: 350 Bin TL + Saha kapama
Fenerbahçe : 270 Bin TL
Eskişehirspor: 270 Bin TL
Elazığspor: 160 Bin TL 
Galatasaray: 240 Bin TL
Trabzonspor: 270 Bin TL
Beşiktaş: 270 Bin TL
Karabükspor: 120 Bin TL
Akhisar Belediyespor: 80 Bin TL
Sivasspor: 40 Bin TL
Gaziantepspor: 40 Bin TL
Torku Konyaspor: 40 Bin TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler