Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu

Süper Lige yükselen son takım Alanyaspor ve Adana Demirspor'un karşılaşması sonrasında belli oldu. Alanyaspor penaltılar sonucunda Adanaspor ve Karabükspor'un ardından Süper lige yükseldi. Torku Arenada oynanan ve saat 19:00'da başlayan karşılaşmanın norm

Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu

Süper Lige yükselen son takım Alanyaspor ve Adana Demirspor'un karşılaşması sonrasında belli oldu. Alanyaspor penaltılar sonucunda Adanaspor ve Karabükspor'un ardından Süper lige yükseldi.

Torku Arenada oynanan ve saat 19:00'da başlayan karşılaşmanın normal süresi 1-1 bitti. Müsabakanın 8. dakasında Pote Adana Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. Alanyaspor 37. dakikada Emre ile beraberliği yakaladı. 15'er dakikadan 2 devre halinde oynanan uzatmalarda da gol sesi çıkmaması sonrasında müsabaka penaltılara gitti. İlk penaltıları iki takım oyuncularınında kaçırması dikkat çekti. Müsabaka penaltı atışları sonrasında 3-1 sona erdi.

ALANYASPOR: Haydar, Sezer, Nuru, Yasin, Özgür Çek, Galip, Deniz Vural, Emre Akbaba, Tayfur Bingöl, Sinan Özkan, Ayite

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Kalpar
 
ADANA DEMİRSPOR: Fevzi, Barış, Onur, Ahmet Burak, Attamah, Murat, Anıl, Tiago, Ibrahim Moro, Burak Çalık, Pote
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler