Süper Lig'e bir takım daha!

PTT 1. Lig'de 33. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Osmanlıspor kozlarını paylaştı.  Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşma gol düellosu şeklinde geçerken konuk ekibin 4-3 üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibinde Trabzonspor'dan kiralık olarak o

Süper Lig'e bir takım daha!
PTT 1. Lig'de 33. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Osmanlıspor kozlarını paylaştı. 
 
Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşma gol düellosu şeklinde geçerken konuk ekibin 4-3 üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibinde Trabzonspor'dan kiralık olarak oynayan Gökhan Karadeniz, konuk ekipte ise Mehmet Yıldız, takımının gol yükünü çektiler.
 
Maçın ilk golü 20. dakikada geldi. Emrah Başsan'ın golüyle skor avantajını eline alan Antalyaspor'a 45'te Mehmet Yıldız cevap verdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
 
İKİNCİ DEVREDE GOL DÜELLOSU
 
Mücadelenin 50. dakikasında Mehmet Yıldız'a gol pası veren Tonia Tisdell, 54'te bu kez kendisi fileleri sarstı ve skor 1-3'e geldi. 60 ve 69. dakikada sahne alan Gökhan Karadeniz eşitliği getirdi.
 
Osmanlıspor'da 72'de oyuna giren Erdal Kılıçaslan, 78'de fileleri havalandırarak takımına 3 puanı kazandırarak 1 hafta öncesinden Süper Lig'in kapılarını açtı.
 
Öte yandan Antalyaspor'da Osman Çelik son dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
 
Alınan bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 63 yaptı ve Kayserispor'un ardından Süper Lig'e yükselen 2. takım oldu. Antalyaspor ise 55 puanda kaldı.
 
Ligin son haftasında Antalyaspor deplasmanda Elazığspor'u konuk edecek. Osmanlıspor sahasında kümede kalma maçına çıkacak olan Bucaspor'u ağırlayacak

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor