Süper Lig'de yeni uygulama

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, 2014 Dünya Kupası’ndaki bazı uygulamaların yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de de olacağını söyledi. MHK Başkanı Zekeriya Alp, bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası’nda yer al

Süper Lig'de yeni uygulama

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, 2014 Dünya Kupası’ndaki bazı uygulamaların yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de de olacağını söyledi. 

MHK Başkanı Zekeriya Alp, bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası’nda yer alan hakem Cüneyt Çakır’ın turnuvaya iyi başladığını belirterek, “İnanıyorum ki Cüneyt Çakır daha önemli maçlar yönetecek. Çakır ve yardımcıları iyi bir başlangıç yaptı. Moralleri yüksek. Dünya Kupası’na 40 yıl sonra bir hakemimiz gitti. Amacımız bu sayıyı ilerleyen yıllarda çoğaltmak” dedi.

Alp, Dünya Kupası'ndaki köpükle çizgi çekmenin Spor Toto Süper Lig'de uygulanacağı vurgulayarak, “Yeni sezonda ligde yeni uygulamalar olacak. Köpükle çizgi çekmeyi biz de Türkiye’de uygulayacağız. Futbolcular bu uygulamalara dikkat etmeli” diye konuştu.

MHK Başkanı, hakemlerin ücretlerinin düşük olduğunu ifade ederek artış sağlamak için Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor