Süper Lig'de şike iması!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmaya Galatasaray'ın Wesley Sneijder ile attığı gol damga vurdu. Gol pozisyonun Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın elini uzatmadığı iddiaları gündeme otururken şike imaları yapıl

Süper Lig'de şike iması!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmaya Galatasaray'ın Wesley Sneijder ile attığı gol damga vurdu. Gol pozisyonun Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın elini uzatmadığı iddiaları gündeme otururken şike imaları yapıldı

AHMET ÇAKAR'DAN OLAY TWEETLER

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar’ın Galatasaray-Gençlerbirliği maçı ile ilgili tweetleri kafalarda soru işaretleri bıraktı. Çakar, "Gençlerbirliği kalecisi şutta elini niye geri çekiyor? Çok tuhaf. Cavcav’ın evlatları kaleci Ferhat ve Stancunun gurur gecesi. Bu geceyi Türk futbolu asla ama asla unutmamalıdır" diye yazdı. Çakar’ın bu tweetleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Lig TV yorumcusu Tümer Metin ise "Ferhat bu topa hiç atlamasaydı ne denilecekti? Terse giderken yakalandı denilecekti" ifadesini kullandı.

Mustafa Denizli de "Kaleci bu pozisyonda en fazla 20 cm daha uzayabilir, golü çıkarma şansı yok" şeklinde yorum yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler