Süper Lig'de şaşırtan flaş transfer!

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor şaşırtıcı bir transfere imza attı. Daha önce Trabzonspor'dan Yasin Öztekin'i kadrosuna katan Kayseri ekibi İtalya'nın Milan takımından orta saha oyuncusu Bakaye Traore'yi 1 yıllığına kiraladı.Kayseri E

Süper Lig'de şaşırtan flaş transfer!

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor şaşırtıcı bir transfere imza attı. Daha önce Trabzonspor'dan Yasin Öztekin'i kadrosuna katan Kayseri ekibi İtalya'nın Milan takımından orta saha oyuncusu Bakaye Traore'yi 1 yıllığına kiraladı.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, teknik direktör Fuat Çapa'nın eksik gördüğü mevkilere transferler yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Transfer çalışmaları kapsamında, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Traore'yi Milan'dan kiraladıklarını belirten Savruk, Traore'nin iyi bir kariyere sahip olduğunu vurgulayarak, "Traore'nin takıma çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Traore ile satın alma opsiyonu bizde olmak üzere 1 yıllık sözleşme imzaladık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler