Süper Lig'de kıyamet günü!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oldukça kritik maçlar oynanacak. Pazar günü ligin üst sıralarında yer alan dört takım da önemli karşılaşmalara çıkacak.  Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda İBB'yi konuk ederken; aynı puanla ikinci sırada yer alan Trabzon

Süper Lig'de kıyamet günü!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oldukça kritik maçlar oynanacak. Pazar günü ligin üst sıralarında yer alan dört takım da önemli karşılaşmalara çıkacak.

 

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda İBB'yi konuk ederken; aynı puanla ikinci sırada yer alan Trabzonspor da, dördüncü sıradaki Gaziantepspor'u ağırlayacak.

 

Üçüncü sıradaki yerini sağlama almak isteyen Bursaspor ise Kayserispor deplasmanında galibiyet kovalayacak.

 

SARACOĞLU'NDA ZORLU AKŞAM

Son 3 hafta öncesi zirvede aynı puanlı Trabzonspor'un averajla üstünde yer alarak şampiyonluk avantajını sürdüren Fenerbahçe herhangi bir sürprize izin vermek istemiyor. Bu yıl Türkiye Kupası'nda finale yükselen Abdullah Avcı'nın İstanbul B.B'i ise dört büyükler karşısındaki başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor.

 

Ligde geçen hafta Bucaspor karşısında 3-1 yenik duruma düştükten sonra 5-3'lük galibiyet alan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, İzmir deplasmanında ikinci yarıda görev verdiği Stoch'u yarın ilk 11'de sahaya sürebilir. Bucaspor maçında Fenerbahçe'yi 4-3 öne geçiren golü atan Güiza da 11'i zorlarken, Kocaman, Niang'ın durumuna göre forvette Semih ya da Güiza ikilisinden birine yer verecek.

 

AVNİ AKER'DE KİM GÜLECEK?

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabete giren ve averajla rakibinin gerisinde bulunan Trabzonspor'da kaleci Onur dışında eksik yok. Geçtiğimiz hafta oynanan ve 0-0 berabere sona eren Eskişehirspor maçında burnu kırılan ikinci kaleci Tolga'nın ise maskeyle oynaması bekleniyor. Konuk ekipte ise Zurita sarı kart cezalısı...

 

Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapan lig dördüncüsü Gaziantepspor'da ise hedef, rakipleri Kayserispor ile Bursaspor'un karşılaştığı haftada Trabzon deplasmanında alınacak puan ya da puanlarla bu hedefi sürdürmek...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor