Süper Lig'de kader günü !

Süper Final Şampiyonluk grubunda G.Saray, F.Bahçe, Trabzon ve Beşiktaş'ın yer alacağı zaten belli olmuştu. Bugün oynanacak maçlar sonrasında ise hem küme düşen son takım hem de Süper Final Avrupa Ligi grubunda mücadele edecek takımlar netleşecek. 3 KOLTUK

Süper Lig'de kader günü !

Süper Final Şampiyonluk grubunda G.Saray, F.Bahçe, Trabzon ve Beşiktaş'ın yer alacağı zaten belli olmuştu. Bugün oynanacak maçlar sonrasında ise hem küme düşen son takım hem de Süper Final Avrupa Ligi grubunda mücadele edecek takımlar netleşecek.

 

3 KOLTUK İÇİN TAM 5 ADAY VAR

-Geride kalan 37 haftada Süper Final Avrupa Ligi grubuna rezervasyon yaptıran tek bir takım oldu, o da o da Bursa. Timsah geçen hafta Antalya'yı devirip rakibini ateş hattına atarken, kendi ise ilk 8'i garantiledi. Diğer 3 koltuk için ise 5 aday var: G.Birliği, Sivas, Eskişehir, İstanbul BŞ ve G.Antep. Bu takımların bugün alacakları sonuçlara göre ligin 5, 6, 7 ve 8. sıralarında yer alacak ekipler netleşecek.

 

-Bilindiği gibi bu 4 takımın mücadelesini zirvede bitiren, şampiyonluk grubunun 4.'süyle Avrupa Ligi vizesi için bir final maçı yapacak.

 

GENÇLER'E 1 PUAN YETER

- SİVAS: Yiğidolar'ın işi kolay değil. Çünkü karşılarında kazanma zorunluluğu olan Samsun var. Ancak Sivas da kaybederse Avrupa Ligi grubunun dışında bulabilir.

 

- ESKİŞEHİR: Kırmızı-siyahlılar kağıt üstünde kolay gözüken bir maça çıkacak. Rakipleri, son haftaya hedefsiz giren Mersin İY. Es-Es kazanırsa ilk 8'de.

 

- G.ANTEP: Antep ilk 8 için Bursa'yı yenmeli. Ardından Sivas, Es-Es ve İstanbul BŞ'den ikisinin kaybını bekleyecekler.

 

- İSTANBUL BŞ-G.BİRLİĞİ: Kim kazanırsa kesin ilk 8'de. Ama Gençler'e beraberlik de yetiyor.

 

ANTALYA MI, SAMSUN MU?

KÜME düşme ihtimali olan iki takım var. Bunlardan daha avantajlı gözüken Medical Park Antalyaspor, F.Bahçe deplasmanında 1 puan dahi alırsa lige tutunacak. Ancak Güney temsilcisi yenilirse bu kez Samsun'un puan kaybını bekleyecek. Antalya kaybeder ve Samsun da evinde Sivas'ı mağlup ederse, A.Gücü ve Manisa'nın ardından kümede kalacak olan taraf Karadeniz ekibi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor