Süper Lig'de bir bomba transfer daha!

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, transfer çalışmalarında stoper mevkisi için Sırp oyuncu Vukovic ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Pazartesi kampımıza katılacak. Bunun dışında ofansif anlamda da Alexander Hleb ile görüşmemiz oldu. Bu fut

Süper Lig'de bir bomba transfer daha!

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, transfer çalışmalarında stoper mevkisi için Sırp oyuncu Vukovic ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Pazartesi kampımıza katılacak. Bunun dışında ofansif anlamda da Alexander Hleb ile görüşmemiz oldu. Bu futbolcuyla ön protokol imzaladık. İnşallah Antalya'daki kampımıza yetiştirmek için uğraşıyoruz" dedi.

Öten, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, bu sezon Torku Konyaspor'un, Spor Toto Süper Lig'de yeni bir takım olmasına rağmen istenilen konuma geldiğini, ilk yarıda hedefledikleri puana ulaştıklarını söyledi.

Sezon başında mevcut kadroyu dağıtmadan ve yeni oyuncuların transferiyle, Teknik Direktör Uğur Tütüneker yönetiminde lige başladıklarını dile getiren Öten, şunları kaydetti:

"İlk yarıyı 20 puanla 13. sırada bitirdik. 20 puanın 18'ini sahamızda, 2 puanı ise deplasmanda aldık. Sahamızda oynadığımız Kardemir Karabükspor maçındaki yenilgiden sonra Uğur hoca istifa etti. Kayserispor maçına yeni hocamız Mesut Bakkal ile çıktık. Mesut hocamız, yeni bir başlangıçla takıma taze kan oldu. Bunun da sonuçlarını hem Kayserispor hem de Eskişehirspor maçında gördük. Hep şuna inandık; gerçekten çok kaliteli takımımız var. İkinci yarıda çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz."

- Hleb ile ön protokol imzalandı

Devre arası transferlerinin takıma ne kadar faydalı olduğunun her zaman tartışıldığını aktaran Öten, şöyle devam etti:

"Mesut hocamızın isteği doğrultusunda bir stoper mevkisine bir de ofansif anlamda takımı ileriye götürebilecek, '10 numara' diye tabir edebileceğimiz futbolcularla görüştük. Stoper mevkisi için Sırp oyuncu Jagos Vukovic ile her konuda anlaştık. Pazartesi kampımıza katılacak. Bunun dışında ofansif anlamda da Alexander Hleb ile görüşmemiz oldu. Bu futbolcuyla ön protokol imzaladık. İnşallah Antalya'daki kampımıza yetiştirmek için uğraşıyoruz. Ayrıca, hocamızın raporu doğrultusunda Cristovao da Silva Ramos, Kibong Mbamba ve Ezechiel N’Douassel'e takım bulmaları için haber gönderdik. Genç oyuncularımız; Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven ile de başka takıma kiralama noktasında görüştük."

Öten, Torku Konyaspor'un 6 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kampının 18 Ocak'a kadar devam edeceğini ve 3 takımla hazırlık maçı oynayacağını sözlerine ekledi.

Hleb'in adı Antalyaspor ile de anılıyor ve bu takımın da transfer listesinde yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler