Süper Lig'de 13. Ayrılık

Ligde haftalardır galibiyete hasret kalan Karabükspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı.Karabükspor kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2013-2014 sezonu başından bu yana takımımızın başında bulunan teknik direktör

Süper Lig'de 13. Ayrılık

Ligde haftalardır galibiyete hasret kalan Karabükspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı.

Karabükspor kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2013-2014 sezonu başından bu yana takımımızın başında bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Kulüp yönetimi olarak kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz" denildi.

47 yaşındaki teknik adamın, geçtiğimiz ay da Karadeniz temsilcisiyle ipleri kopma noktasına gelmiş ancak istifasını kabul etmeyen yönetimin ısrarları sonucu görevine devam etme kararı almıştı.Böylelikle 21. haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 13. kez bir teknik direktör ile yollar ayrıldı.Gençlerbirliği ve Erciyesspor, sezon içinde iki kez teknik adam değişikliğine giderek bu istatistikte ilk sırada yer aldı.

Trabzonspor, Konyaspor, Erciyesspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor, Galatasaray, Rizespor, Sivasspor ve Akhisar Belediyespor da teknik direktör değiştiren takımlar olmuştu.

Süper Lig'de yer alan 7 takım ise sezona başladığı teknik adamlarla mücadelesini sürdürüyor.Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor, Başakşehir, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa ve Gaziantepspor, sezona başladıkları teknik adamlarla yollarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler