Süper Lig yıldızları ölümden döndü!

 Süper Lig futbolcularından Trabzonsporlu Zokora ve Bamba ile Galatasaraylı Eboue, Senegal'den ise Fenerbahçeli Sow'un da top koşturduğu Senegal'in Fildişi Sahili'ni ağırladığı maçta inanılmaz olaylar yaşandı. Maçta Fildişi Sahili'nin kazandığı penaltı vu

Süper Lig yıldızları ölümden döndü!

 

Süper Lig futbolcularından Trabzonsporlu Zokora ve Bamba ile Galatasaraylı Eboue, Senegal'den ise Fenerbahçeli Sow'un da top koşturduğu Senegal'in Fildişi Sahili'ni ağırladığı maçta inanılmaz olaylar yaşandı.
 
Maçta Fildişi Sahili'nin kazandığı penaltı vuruşuyla işler çığrından çıktı. Senegal'in başkenti Dakar'da oynanan Senegal-Fildişi Sahili maçı 2-0 konuk takımın üstünlüğüyle devam ederken çıkan olay nedeniyle yarıda kaldı.
 
KARŞILAŞMA 87. DAKİKADA TATİL EDİLDİ
 
Fildişi Sahili'nden Trabzonsporlu Zokora ve Bamba ile Galatasaraylı Eboue, Senegal'den ise Fenerbahçeli Sow'un da milli takım kadrolarında bulunduğu maçta Didier Drogba penaltıyı gole çevirince saha karıştı.
 
Senegalli taraftarlar tribünlerden sahaya taş yağdırdı. Futbolcular yaralanma tehlikesi geçirdi. Tribünlerde ve sahada polisle çatışan yüzlerce Senegalli gözaltına alındı. Karşılaşma 87. dakikada tatil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor