Süper Lig takımından Alanzinho açıklaması

Balıkesirspor Kulübü 13 Temmuz pazar günü resmi sitesinden açıklama yaparak, son olarak Trabzonspor‘da futbol oynadıktan sonra boşta kalan Alan Carlos Gomes da Costa ile ilgilenmediklerini duyurdu.Balıkesirspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Son günlerde

Süper Lig takımından Alanzinho açıklaması

Balıkesirspor Kulübü 13 Temmuz pazar günü resmi sitesinden açıklama yaparak, son olarak Trabzonspor‘da futbol oynadıktan sonra boşta kalan Alan Carlos Gomes da Costa ile ilgilenmediklerini duyurdu.

Balıkesirspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Son günlerde yazılı, görsel ve sosyal medyada ismi sıkça kulübümüz ile alınan Trabzonspor’lu futbolcu Alanzinho ile ilgilenmediğimizi spor kamuoyuna duyururuz.” denildi.

Anımsanacağı gibi Alanzinho olarak tanınan Brezilyalı orta saha futbolcusu,   bu açıklamadan 2 gün önce Teknik Direktörlüğe Ünal Karaman, Sportif Direktörlüğe de Samet Aybaba‘yı getiren Adana Demirspor ile kesin anlaşma sağlamıştı. Trabzonspor‘da Şenol Güneş’in yardımcılığını yaptığı günlerde oyuncunun performansını artırmak için yakın ilgi gösteren ve Alanzinho‘ya ”Oflu Ali” lakabını takan Ünal Karaman, Adana Demirspor‘a imza atar atmaz Alanzinho için girişimlere başlamıştı.

Önümüzdeki Türkiye‘ye gelip Adana Demirspor’a 2 yıllık resmi imza atacak  31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2001-2004 tarihleri arasında  Flamengo, 2004′de  America RJ, 2005′de  Gama, 2005-2009 tarihleri arasında ise Stabæk ve Trabzonspor formaları giymiş, profesyonel kariyerinde çıktığı 256 maçta  37 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler